Verpleegkundige taken Nathalie

Dr. Dejongh 01-29-2024

Beste patiënt, 
Sinds november 2022 is Nathalie werkzaam binnen de praktijk.  Om Dokter De Jongh wat te helpen en om alles vlot te laten verlopen, zal u voortaan ook bij haar een afspraak kunnen plannen. Dit kan online of telefonisch voor volgende verpleegkundige taken:

- Driemaandelijkse controle bloeddruk en pols (bij afwijkende waarden wordt de dokter op de hoogte gebracht tijdens de consultatie)
- Bevriezen van wratjes 
- Bloedname (graag vermelden als u een afspraak heeft bij de specialist)
- ECG (hartfilmpje)
- Vaccinaties en of andere inspuitingen
- Wondzorg/verwijderen van hechtingen
- Vragen en of advies omtrent diabetes (referentieverpleegkundige diabetes)
- Pre-operatief onderzoek 
- ...

Belangrijk:

-Voor de resultaten van uw bloedname kan u de volgende dag vanaf 10u00 telefonisch terecht bij Nathalie. Bij bijzonderheden en of andere vragen zal u doorverbonden worden met Dokter De Jongh.
- Indien u dit wenst, kan u ook steeds enkele dagen later een afspraak maken bij de dokter om de resultaten te bespreken. Dit maakt het mogelijk om dieper in te gaan op afwijkende waarden en indien nodig de medicatie aan te passen.
- Uiteraard kan u, indien u dit liever wenst, ook nog steeds terecht bij de dokter voor het uitvoeren van één van bovenstaande punten.
- Indien u specifieke gezondheidsklachten of vragen heeft die voor de dokter bedoeld zijn, gelieve dan bij hem een afspraak in te boeken.
- Gelieve altijd een afspraak te maken bij Nathalie. Omwille van de patiënten die via de dokter bij de agenda van Nathalie komen, is het op sommige momenten te druk om op een andere manier terecht te kunnen.


Wil je graag op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes, wijzigingen en vakanties binnen de praktijk? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief.