Coronavirus

Dr. Braem 03-01-2020

Update 08/04/20:

Tgv het Coronavirus is de praktijkwerking tijdelijk drastisch  veranderd: er worden nu meer en meer documenten digitaal (bvb. e-mail) doorgestuurd.

Dit is echter een onveilige methode en zal daarom na de Coronacrisis niet meer toegestaan worden door onze softwareleverancier.

Een veiliger alternatief dat nu reeds gebruikt kan worden en nadien ook blijft bestaan, is het Helena-portaal (voor meer info, klik  hier).  Dit is een beschermde Cloudomgeving waarin uw medische documenten opgeslagen blijven.

Om dit te activeren en te raadplegen, klik hier .

-------------------------

Update 12/3/20:

Door de toename van corona-besmettingen in ons land, verstrengen en veranderen ook de richtlijnen en de werkwijze voor huisartsen.
Op advies van het Agentschap Zorg & Gezondheid vragen we ELKE patiënt met een luchtweginfectie (hoest, keelpijn, neusverkoudheid of koorts >38°C) om NIET naar de praktijk te komen, maar telefonisch contact op te nemen op 013/ 66 21 53.
Zo kunnen we samen nagaan wat er moet gebeuren.

Hierdoor kan het uiteraard gebeuren dat de wachttijden aan de telefoon oplopen. Onze excuses en graag uw begrip hiervoor.

-------------------------

Voor betrouwbare info aangaande het Coronavirus (Covid-19) verwijzen wij u graag naar volgende website.

https://www.info-coronavirus.be/nl/

Voor verdere vragen kan u steeds telefonisch contact opnemen.


Wil je graag op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes, wijzigingen en vakanties binnen de praktijk? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief.